Cospedal i el seu marit imputats per l’espionatge a Luis Bárcenas

Tots dos hauran de comparèixer a l'Audiència Nacional i se'ls acusa de suborn, malversació i tràfic d'influències

lopez hierro cospedal
lopez hierro cospedal

L’Audiència Nacional imputa l’ex-secretària general del PP María Dolores de Cospedal i el seu marit, Ignacio López del Hierro, per l’operació Kitchen. El jutge que investiga el cas els acusa de suborn, malversació i tràfic d’influències pel suposat espionatge que haurien fet a Luis Bárcenas per robar-li tota la documentació relacionada amb la caixa B del PP.

El jutge instructor Manuel García Castellón els ha citat com a investigats. A la interlocutòria explica que les agendes de l’excomissari Villarejo permeten situar el naixement de l’anomenada operació Kitchen l’11 de juliol del 2013 amb una anotació on es pot llegir: “Conversa de 45 minuts. Pla contra LB [Luis Bárcenas]. Comunicacions, escorcolls i citació de la dona i el fill”.

Segons el jutge, és en aquest moment quan es detecten una sèrie d’anotacions de les quals es desprèn que De Cospedal i López del Hierro van participar en la captació de Sergio Ríos, el xofer de Bárcenas encarregat de robar els documents.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Cospedal i el seu marit imputats per l’espionatge a Luis Bárcenas”

Deixa un comentari

Notícies més llegides