Salut diu que l’oci nocturn obrirà aviat i el TSJC manté el tancament

Sanitat vol que els locals d'oci puguin obrir fins a les dues de la matinada a tot Espanya

L'oci nocturn

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, assegura que l’oci nocturn s’ha d’obrir “aviat” per tenir un oci nocturn “regulat”. Tot i no avançar cap data concreta d’obertura, podria ser d’aquí a dues setmanes; Argimon considera que s’ha de fer aviat perquè “ajudarà” a reduir el nombre de ‘botellons’. També ha dit que aviat s’ampliarà l’horari nocturn de bars i restaurants, que podria ser fins a la una de la matinada. Ho ha dit durant la seva primera compareixença com a conseller de Salut, des de Granollers.

Tot plegat, el mateix dia que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decidit mantenir el tancament de l’oci nocturn. Ha resolt els recursos presentats pel sector no admetent les sol·licituds de reobertura. El TSJC conclou que no es donen les circumstàncies per fer-ho.

D’altra banda, el Ministeri de Sanitat ha anunciat que si les dades epidemiològiques continuen evolucionant positivament, els locals d’oci podran obrir fins a les dues de la matinada a tota Espanya.

Sanitat també avança que estarà permès que les terrasses s’ocupin al 100%, però sempre que es mantingui una distància d’un metre i mig entre taules. Només es podran ajuntar deu persones com a màxim a l’exterior i sis a l’interior; restaurants i bars no pot superar el 50% del seu aforament de portes endins.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.