Interrompen amb l’himne espanyol un acte de Carles Puigdemont

L'expresident de la Generalitat ha sentit també crits "d'arriba Espanya" i ha assegurat que els himnes no el molesten ni el representen

Carles Puigdemont durant la conferència virtual 'La lluita per la independència des de l’exili'
Carles Puigdemont durant la conferència virtual 'La lluita per la independència des de l’exili'

La darrera conferència en la qual ha participat Carles Puigdemont ha intentat ser boicotejada per alguns dels assistents. En l’acte virtual de la Catalan Society de la Universitat de Cambridge, sota el títol La lluita per la independència des de l’exili, ha sonat l’himne d’Espanya poc després de que l’expresident de la Generalitat comencés la seva intervenció.

Puigdemont, però, s’ha mantingut tranquil i ha respòs a la interrupció comentant que “no em molesten ni els himnes ni les banderes de ningú, però si algú utilitza un himne o una bandera en contra de les meves idees ja puc dir que aquell himne o aquella bandera no em representa”, reprenent a continuació la conferència.

Tot i que l’acte s’ha desenvolupat amb normalitat, no ha estat l’únic intent de pertorbar-lo i durant les intervencions de l’expresident de la Generalitat s’han produït diverses interferències. De fet, s’han escoltat crits com “arriba Espanya” i paraules de l’estil “Sánchez no et donarà l’indult”.

En acabar la conferència virtual, els organitzadors han demanat disculpes a Puigdemont pels “petits incidents”. L’eurodiputat català, però, no s’ha mostrat molest per les interrupcions i ha adoptat una posició indiferent davant dels diversos comentaris que li han dirigit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides