Dona suport la CUP a l’assenyalament d’Arran contra Pilar Rahola?

La CUP no s’ha pronunciat oficialment aquest dilluns sobre les pintades amb què membres d’una de les organitzacions que en formen part, Arran, han assenyalat Pilar Rahola pel seu suport a l’estat d’Israel.

No obstant això, l’assemblea de la CUP a Ciutat Vella, que seria l’equivalent a les territorials de barri dels altres partits, sí que ha dedicat un m’agrada a Twitter al missatge amb què Arran ha difós el vídeo de reivindicació de la pintada contra Rahola, que acusa la columnista de ser “còmplice del genocidi cap al poble palestí”.

També han expressat m’agrada diverses seccions comarcals, municipals i de barri de la mateixa Arran, i les assemblees d’Endavant OSAN dels districtes barcelonins de l’Eixample i de Ciutat Vella. Arran és una organització propera a Endavant, la qual és una de les principals integrants de la CUP i acostuma a tenir militants entre els diputats cupaires.

La CUP de Ciutat Vella i les assemblees d’Endavant del mateix districte, de l’Eixample i del Vallès Occidental, per cert, han contribuït a difondre el vídeo sobre l’assenyalament de Rahola fent retuit.

(Visited 531 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Dona suport la CUP a l’assenyalament d’Arran contra Pilar Rahola?”

Feu un comentari