Quina diputada assegura que Francesc de Dalmases “viu en primera persona l’acarnissament de la justícia”?

Mònica Sales de la Cruz, portaveu de JxCat a la comissió de control de la CCMA

Mònica Sales de la Cruz, la nova portaveu de Junts per Catalunya a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). A la primera sessió d’aquesta comissió, celebrada el passat divendres dia 28 de maig, Sales, que s’estrenava en el càrrec, va fer una pregunta a la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, sobre el tancament pressupostari d’aquest ens però va voler comunicar unes consideracions prèvies. “Com a context general, comencem aquesta comissió en el marc d’una nova legislatura que segueix coartada per la repressió i com a portaveu d’aquest grup parlamentari no vull obviar avui els presos polítics, els exiliats i la llarga llista de represaliats, d’una manera especial si m’ho permeten fent esment al company diputat Francesc de Dalmases, que viu en primera persona l’acarnissament de la justícia i les seves contradiccions internes”, va dir abans de plantejar la pregunta.

El mateix dia 28 els mitjans de comunicació van informar que el jutge Joaquín Aguirre havia sol·licitat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que investigui si Dalmases va cometre malversació de fons públics amb els 224.000 euros que van rebre entre els anys 2014 i 2017 de la Generalitat  i la Diputació i l’Ajuntament de Barcelona les fundacions Catmon i Igman que dirigia.

Nascuda a Tortosa el 1983, Mònica Sales de la Cruz és filòloga i professora associada de la Universitat Rovira i Virgili. Ha format part de Convergència Democràtica i el Partit Demòcrata Europeu de Catalunya i ara és de JxCat. Va presidir el PDeCAT a les Terres de l’Ebre i és diputada en el Parlament des del 2017.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides