Les demandes de Turull i Rull seran a Estrasburg abans del 15 de juny

La defensa dels polítics explica que les presentaran alhora, i que el següent serà Jordi Sànchez

Rull i Turull

El cas de l’1-O està a punt d’arribar a Estrasburg. Un dels advocats del procés, Jordi Pina, ha anunciat a RAC1 que les demandes de dos dels presos a qui representa, Jordi Turull i Josep Rull, arribaran al Tribunal Europeu de Drets Humans, si tot va bé, abans del 15 de juny. “El primer esborrany el vaig portar dijous a la presó, ja tinc l’OK d’en Jordi Turull”, indica.

De fet, Pina explica que ho estan consensuant amb la resta d’advocats perquè “no afecta només a Turull, sinó a tots els presos”. És per això que, diu, “les defenses ens estem coordinant”. “Les demandes de Turull i Rull, si no són calcades, seran molt iguals. Jo crec que les presentarem més o menys alhora”.

Per poder presentar el cas a Estrasburg, els presos han de tenir la sentència del Constitucional. De moment, Rull i Turull són els únics que poden fer-ho, però Pina espera que Jordi Sánchez, el seu altre client, serà el següent. De fet, admet que no entén per què el TC encara no s’ha pronunciat en el seu cas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides