Un policia nacional ferit a la “batalla d’Urquinaona” rep la jubilació per “malaltia comuna”

L'agent va resultar ferit en un braç que l'ha incapacitat per poder seguir amb la feina que feia fins ara

Un agent de la Policia Nacional, Ángel H.S., ha acabat amb una jubilació anticipada per no poder seguint treballant per les seqüeles d’una ferida que va patir quan formava part de l’operatiu que havia de controlar les manifestacions independentistes del 18 d’octubre de 2019 a la plaça Urquinaona de Barcelona. L’agent, que feia tasques d’escopeter, va rebre un impacte al braç que li ha deixat una lesió permanent que l’incapacita per desenvolupar amb normalitat la feina que feia fins ara.

La Divisió de Personal ha notificat aquest dimecres a l’agent que com que ja no reuneix les condicions físiques necessàries per a desenvolupar la seva feina se li atorgava la jubilació anticipada. La qüestió està en el fet que se li ha atorgat la jubilació per “malaltia comuna”, tot i que la ferida va ser mentre estava en acte de servei. La diferencia de la quantitat econòmica de la passió en un cas o l’altre és substancialment diferent.

En declaracions a El Independiente, l’agent ha lamentat que “és molt trist i penós que un hagi donat el millor de si i et paguen d’aquesta manera, havent de barallar-te burocràticament amb l’Administració perquè et reconeguin alguna cosa que ha estat evident, no m’ho he inventat jo”. Els companys de l’agent li van fer un comiat a la comissaria de Lonza a Corunya on estava destinat (video).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides