Quina operació ha posat en marxa Joan Laporta al Barça?

Joan Laporta
Joan Laporta

La llista d’empleats, executius, tècnics, auxiliars i personal del FC Barcelona que ha de passar per la “guillotina” d’acomiadaments de Joan Laporta en les pròximes setmanes és encara molt llarga, extensa, perquè la consigna és realitzar una neteja absoluta i íntegra de tot el personal procedent de les èpoques acumulades de Sandro Rosell i de Josep Maria Bartomeu, indistintament.

La sortida es farà, això sí, de forma pautada, seguint un cert ordre preferent de vinculació a l’administració de Sandro Rosell, que és contra qui va dirigida l’operació de “neteja” ordenada per Joan Laporta. Aquesta prioritat té a veure amb el fet que, en el seu moment, Sandro Rosell el 2010 només es va desfer de dues persones de confiança de Joan Laporta, a més de Joan Oliver, que es va auto-liquidar l’últim dia del mandat de Joan Laporta deixant a zero els comptes bancaris del club, amb totes les nòmines i fitxes per pagar, més o menys com repetiria després, també coralment, amb el mateix Laporta, Sala Martín i Rafa Yuste al Reus, club ja desaparegut.

No obstant això, més enllà d’aquesta lògica i habitual substitució i relleu de la cúpula executiva, el llavors director general del club, també nouvingut, Antoni Rossich, no va anar més enllà dels dos càrrecs de confiança acomiadats, permetent que una gran part de la classe mitjana i alta d’empleats incorporats al club durant el mandat de Joan Laporta continuessin en el seu lloc dins de l’estructura.

No es va passar la guillotina com s’està fent ara amb els supervivents de l’època Rosell, molts dels quals ja van ser descartats i liquidats pel mateix Josep Maria Bartomeu a partir de 2015, després de ser elegit president.

Curiós que Joan Laporta, el qui acusava a tot el barcelonisme relacionat amb l’etapa 2010-2020 d’actuar amb rancúnia i ànim de revenja, però que va respectar la gran majoria dels treballadors heretats, sigui ara qui veritablement s’està acarnissant amb els treballadors.

Un exemple és que l’actual responsable de l’àrea social, Anna Aznar, incorporada per Joan Laporta, no sols hagi continuat treballant i sent ben considerada al llarg d’aquesta dècada pels seus teòrics ‘enemics’ sinó que ho hagi fet com a segona de l’Oficina d’Atenció Barcelonista (OAB) sota la direcció de Pere Jansà, que ha estat despatxat.

(Visited 3.251 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari