Xiaomi tampoc assistirà al Mobile World Congress

L'empresa xinesa ha anunciat que participarà de manera virtual

Barcelona MWC

L’empresa xinesa d’equipament electrònic Xiaomi ha anunciat que no participarà presencialment a l’edició d’aquest any del Mobile World Congress (MWC) de Barcelona. Xiaomi se suma així a un llistat d’empreses que ja han dit que no aniran a Barcelona a finals del mes de juny per participar presencialment al MWC, entre les quals destaquen Qualcomm, Intel, Google, IBM, Nokia, Sony, Lenovo o Samsung.

Xiaomi ha argumentat que no participarà presencialment al congrés mundial de telefonia mòbil de Barcelona per garantir la seguretat sanitària dels seus empleats, clients, partnerts i mitjans de comunicació. En un comunicat, l’empresa xinesa ha defensat, però, que “malgrat la situació tan complicada en la qual vivim, la companyia continuarà reforçant la seva presència i col·laborant activament amb tot el sector per a fer costat a la comunitat tecnològica en l’àmbit global”.

Des de l’organització del MWC s’està pendent de possibles noves baixes d’empreses que poden acabar decidint no participar presencialment del certamen que ha de començar el pròxim 28 de juny. Davant la possibilitat que aquesta edició pugui quedar descafeïnada, els organitzadors han abaixat el preu de les entrades fins als 21 euros.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Xiaomi tampoc assistirà al Mobile World Congress”

Deixa un comentari

Notícies més llegides