Arxivada la causa per la pèrdua d’un ull durant l’ocupació de l’aeroport del Prat

El jutge aprecia un possible delicte, però no pot acreditar quin agent dels Mossos va disparar el projectil de foam que la va causar

Càrregues al aeroport del Prat
Càrregues al aeroport del Prat

La causa sobre la pèrdua d’un ull patida per una de les persones que es van concentrar el 14 d’octubre del 2019 a l’aeroport del Prat per protestar contra la sentència del procés ha estat arxivada per un jutjat del Prat de Llobregat, que no considera que s’hagi determinat quin dels agents dels Mossos d’Esquadra que van intervenir per dispersar la multitud va efectuar el tret amb la bala de foam causant de la lesió.

El jutjat, això sí, admet que els fets, que van tenir lloc a la terminal 1 de l’aeroport del Prat, podrien ser constitutius d’un delicte de lesions, recull El Periódico. En la seva resolució, el jutge atribueix als concentrats una “extrema hostilitat i violència” envers el dispositiu policial i també inclou en el relat dels fets que se’ls va avisar d’una actuació policial imminent si no deixaven de llançar objectes contra els agents.

El jutge considera que “segurament” la causa de la lesió va ser un projectil de foam.  Tres mossos van efectuar sis trets amb projectils de foam, segons el jutge, que afegeix que “ha sigut impossible establir l’autoria específica i precisa” del tret que va causar la pèrdua de l’ull.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Arxivada la causa per la pèrdua d’un ull durant l’ocupació de l’aeroport del Prat”

Deixa un comentari

Notícies més llegides