Manuel Valls se’n torna a França

L'exprimer ministre francès deixarà l'Ajuntament de Barcelona: "La meva etapa de regidor ha acabat"

Manuel Valls
Manuel Valls

L’exprimer ministre francès i regidor a Barcelona Manuel Valls abandona l’Ajuntament. El polític revela aquest diumenge a El Mundo que farà pública la seva renúncia a l’acta de regidor “aviat”. “La meva etapa de regidor ha acabat”, proclama, i argumenta que ara se sent “francès” pel que fa als seus valors i a la seva forma de fer política.

El dirigent francès nascut a Barcelona es va postular el 2019 a l’alcaldia de Barcelona amb la plataforma Barcelona pel Canvi, aliada amb Ciutadans. La formació va obtenir 6 regidors, lluny de les expectatives de Valls d’assolir l’alcaldia, i es va trencar passades les eleccions pel suport de l’exprimer ministre a Ada Colau per barrar el pas a la candidatura d’ERC, la força més votada.

En els darrers mesos l’activitat pública de Valls s’ha concentrat a França, entre rumors en augment pel seu retorn al país gal. Al març va publicar el llibre “Pas une goutte de sang français” (ni una gota de sang francesa), que l’ha dut a emprendre una gira mediàtica a França.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides