Torna el cap de setmana i amb ell els ‘botellots’ i els desallotjaments

Segona nit de divendres sense toc de queda i primera amb els bars oberts fins a mitjanit, de nou amb incidents

Un dispositiu de Guàrdia Urbana de Barcelona i Mossos d’Esquadra ha desallotjat aquest dissabte a la matinada els ‘botellots’ del passeig del Born i de la Barceloneta. Ha estat la segona nit de divendres sense toc de queda i la primera en què els restaurants i bars han pogut obrir fins a mitjanit, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) acceptés les mesures demanades pel Gremi d’Hostaleria.

Passades les 12, centenars de persones han continuat bevent al passeig del Born, sense mantenir les distàncies, fins que desenes d’agents les han desallotjat. El mateix ha passat cap a la 1 de la matinada a la platja de Sant Miquel. El dispositiu ha estat reforçat per antiavalots, que han actuat de forma dissuasiva.

El dispositiu per evitar les aglomeracions al carrer reforçat amb agents antidisturbis ha fet també acte de presència en espais com el Passeig Lluís Companys, on aquesta matinada s’han desallotjat menys persones que en els dies precedents.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.