La conselleria d’Interior pot caure a les mans de Joan Ignasi Elena

Ester Capella, fins ara titular de Justícia, es perfila com a nova delegada del Govern a Madrid

elena joan ignasi
elena joan ignasi

Joan Ignasi Elena serà, amb tota probabilitat, el nou conseller d’Interior. Així ho té decidit Pere Aragonès, investit aquest divendres com a 132è president de la Generalitat. Elena, ubicat a l’òrbita d’ERC des que va deixar el PSC i ben connectat amb Oriol Junqueras, havia presidit el Pacte Nacional pel Referèndum abans de l’1 d’octubre.

Advocat de professió, ara rellevarà Miquel Sàmper en un dels departaments més complexos del Govern, pel qual els republicans ja tenen pensada una estructura de comandament.

D’altra banda, segons publica Nació Digital, Ester Capella, fins ara consellera de Justícia, es perfila com a nova delegada de la Generalitat a Madrid. Capella era un dels noms que figuraven en la travessa per capitanejar el Departament d’Interior, per bé que finalment exercirà una altra responsabilitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides