Pacheco, reelegit com a secretari general de CC.OO a Catalunya

Els delegats també aproven l'informe general del sindicat amb el 96,9% dels vots en el 12è congrés

Javier Pacheco al Fòrum Europa
Javier Pacheco al Fòrum Europa

Javier Pacheco ha estat reelegit aquest dissabte com a secretari general de Comissions Obreres (CCOO) a Catalunya amb un 94,6% dels vots. Els resultats s’han donat a conèixer aquest dissabte a l’auditori del Fòrum de Barcelona, on durant aquest cap de setmana s’està celebrant el 12è congrés del sindicat.

D’aquesta manera, Pacheco seguirà al capdavant de l’organització a Catalunya durant els pròxims quatre anys. Segons les dades facilitades per CCOO, el líder sindical ha estat reelegit amb 542 vots a favor, 31 vots en blanc i cap vot en contra.

En paral·lel, els delegats ha aprovat amb 527 vots a favor (96,9% del total) l’informe general, que valora l’actuació del sindicat durant els últims quatre anys de mandat.

La candidatura de Pacheco era l’única que s’havia presentat per ocupar la secretaria general, després de recollir 10.500 avals. Aquest serà el segon mandat de Pacheco al capdavant de CCOO a Catalunya, després que l’abril de 2017 fos escollit en substitució de Joan Carles Gallego.

(Visited 93 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari