Sánchez insta Aragonès a “treballar pel retrobament entre els catalans”

El nou president de la Generalitat també rep les felicitacions de Yolanda Díaz i les crítiques de Pablo Casado

Pedro Sánchez amb Pere Aragonès
Pedro Sánchez amb Pere Aragonès

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha felicitat Pere Aragonès després de ser investit nou president de la Generalitat de Catalunya. En un doble missatge a Twitter, en català i castellà, el president del govern espanyol ha donat al dirigent d’Esquerra Republicana “l’enhorabona com a nou president de la Generalitat”. El dirigent socialista ha assegurat que “la vacunació, la recuperació sense deixar ningú enrere i el retrobament entre catalans, i entre catalans i la resta d’espanyols, són tasques en què podem i hem de treballar plegats”. I ha conclòs el missatge: “Fem-ho possible”.

D’altra banda, la vicepresidenta tercera del govern espanyol, ministre de Treball i dirigent d’Unides Podem, Yolanda Díaz, també ha felicitat al president Aragonès: “És una bona notícia que, després de tants mesos d’interinitat, Catalunya tingui un nou president. Sort i encerts, Pere Aragonès. Estic segura que ens trobarem pels molts reptes comuns que tenim al davant”.

En termes diferents s’ha pronunciat el cap de l’oposició del govern espanyol i líder del PP, Pablo Casado, també a Twitter: “Els que van fer president a Sánchez i governen amb el PSOE en 40 ajuntaments i diputacions deixen clar les seves condicions per mantenir-lo a Moncloa fins al 2023, a costa de la unitat d’Espanya”.

(Visited 84 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari