Puigdemont trenca el seu silenci per garantir “lleialtat” a Pere Aragonès

Els expresidents Montilla, Mas i Torra també desitgen sort i encert al 132 president de la Generalitat de Catalunya

El president Pere Aragonès amb l'expresident Carles Puigdemont
El president Pere Aragonès amb l'expresident Carles Puigdemont

En una carta adreçada als afiliats de Junts per Catalunya, l’expresident Carles Puigdemont defensa que ell s’ha mantingut deliberadament al marge de les negociacions perquè la seva intervenció hauria sigut utilitzada per perjudicar les converses, reivindica la necessitat d’unitat independentista i recorda que les eleccions no les va guanyar cap partit sinó “el moviment”.

Puigdemont també ha traslladat els seus millors desitjos al nou president: “Felicitats MHP Pere Aragonès. Enhorabona per la confiança que has aconseguit del Parlament del nostre país. Com ja et vaig expressar, em tens a la teva disposició. Visca Catalunya lliure!”.

Altres expresidents, com José Montilla, Artur Mas i Quim Torra, han pogut ser presents en la investidura d’Aragonès. Montilla, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha dit: “És una reedició de pactes i un legítimament té dubtes sobre aquests acords i aquest Govern. Ara, dit això, el país necessita ser governat i que el president tingui sort i encerts”.

Per la seva banda, Mas ha traslladat la felicitació al nou president en una entrevista a TV3. Fent referència a la seva pròpia experiència, ha expressat: “Jo no li puc donar consells perquè cada president ha de poder exercir la seva funció d’acord amb el seu llibre d’estil i tothom té el seu. Jo el que li desitjo a Pere Aragonès és que tingui una mica de sort, jo per exemple en vaig tenir molt poca. I molts encerts perquè els del president, del Govern i el Parlament són els de tota la comunitat i la ciutadania”.

Finalment, Torra ha escrit a Twitter: “La meva enhorabona, MHP Pere Aragonès, i tots els encerts i èxits per a vós i per al vostre govern, que seran els èxits de Catalunya. Teniu tot el meu suport per a culminar el procés d’independència de Catalunya sense renunciar a cap via democràtica. Força i sempre endavant”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides