Albiach a Aragonès: “No pot haver-hi canvi d’etapa si no hi ha un canvi de Govern”

Els comuns avisen a la CUP que s'equivoquen d'adversari quan prefereixen els exconvergents

La presidenta del grup d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, Jéssica Albiach, ha lamentat que finalment el republicà Pere Aragonès acabi fent govern amb JxCat enlloc dels comuns. Per a Albiach, els anuncis de canvi de rumb a la nova legislatura defensat per Aragonès no es produirà en el moment que es mantenen els socis de govern dels anteriors mandats.

Jéssica Albiach ha afirmat que “això no és un canvi”, afegint que “no pot haver-hi un canvi d’etapa si no hi ha un canvi de Govern”. De fet, la dirigent dels comuns ha insistit que Aragonès ha acabat acceptant un pacte amb els exconvergents que no volien cap de les dues formacions que el formen. Albiahc, de fet, ha qualificat l’acord de govern assolit pels republicans i els exconvergents de “pacte de la resignació”.

En aquest context, Albiach també ha enviat un missatge a la CUP pel fet que la formació anticapitalista votarà a favor del nou govern d’ERC i JxCat. La presidenta dels comuns a la cambra catalana ha dit que “els companys de la CUP s’equivoquen d’adversari si pensen que és millor un Govern amb Junts que amb En Comú Podem”.

Davant els arguments d’Albiach, Pere Aragonès ha dit a la dirigent dels comuns que el nou executiu de la Generalitat seguirà mantenint “la mà estesa” a la seva formació per a col·laborar en la nova legislatura. Aragonès ha lamentat que els comuns vulguin marginar els exconvergents de la direcció del nou mandat, afirmant que l’important és aturar la dreta i l’extrema dreta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides