Els infants de 12 a 16 anys se’ls vacunarà el setembre

Es pretén que comencin els pròxim curs escolar immunitats contra la covid-19

Nens amb mascareta fent cua per entrar a l'escola

El govern central preveu que els nens i nenes de 12 a 16 anys se’ls vacuni contra la covid-19 al mes de setembre, just abans de l’inici del pròxim curs escolar. La proposta l’ha d’aprovar l’Agència Europea del Medicament i el Consell Interterritorial en el qual el govern central i les comunitats autònomes pacten els passos a seguir davant la pandèmia.

L’anunci l’ha fet aquest dimecres la ministra de Sanitat, Carolina Darias, acompanyada de la ministra d’Educació, Isabel Celaá, i dels consellers de les dues carteres. La proposta contempla que amb la immunització dels estudiants de l’ESO, es recuperi el nombre d’alumnes per aula previ a la pandèmia que és d’uns 25 alumnes en la primària i d’uns 30 a la secundària.

Tot i la possibilitat que els menors d’entre 12 i 16 anys estiguin vacunats al principi del curs vinent, es mantindria l’ús obligatori de la mascareta a l’interior de les aules tant per a Mestres com per als alumnes a partir dels sis anys, l’ús a l’exterior encara està per decidir. Es mantindran també les entrades i sortides esglaonades, la distancia interpersonal, el rentat de mans, la desinfecció de material i la ventilació permanent de les aules.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides