Bars i restaurants podran obrir fins la mitjanit a partir de dilluns

Les reunions socials podran ser de fins a deu persones i s'ampliarà l'aforament de teatres, cinemes i comerços

Els bars i restaurants de Catalunya podran obrir fins a les dotze de la nit a partir del pròxim dilluns 24 de maig. Aquesta mesura, avançada per TV3, és una de les que el Procicat contempla davant la millora de tots els indicadors de la pandèmia de la covid-19. La mesura s’afegeix a la que permet a la restauració obrir des de les sis del matí.

Una altra de les noves mesures del Procicat, anunciades aquest dijous, és que es permetrà que les reunions socials puguin ser de fins a deu persones, en lloc de sis com fins ara, i sense límit de bombolla. Aquesta és una mesura que com que afecta drets fonamentals ha de ser validada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Les noves mesures entren en vigor el pròxim dilluns, coincidint amb la festivitat del segon dilluns de Pasqua, dia en què s’amplia l’aforament de teatres i cinemes fins a un 70% i els comerços poden tenir un nou aforament fins al 50%. Es manté, però, l’aforament del 50% tant per a l’esport com en els espais de culte, tot i que s’amplia el nombre de persones.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides