Puigdemont defensa el dret del Marroc a reclamar Ceuta i Melilla

L'expresident de la Generalitat i eurodiputat també ha proposat una taula de diàleg entre Madrid i Rabat

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

L’expresident de la Generalitat de Catalunya i actualment eurodiputat, Carles Puigdemont, ha manifestat aquest dimecres el seu suport al Marroc en el conflicte diplomàtic que manté amb Espanya. En un missatge a Twitter, Puigdemont ha assenyalat que espera que la “UE no es vegi arrossegada” per la “inflamació nacionalista espanyola” i que Ceuta i Melilla són “dues ciutats africanes” que formen part de la UE “únicament” pel “llegat d’un passat colonial” que ha permès als “europeus” tenir “possessions fora d’Europa”.

En la mateixa línia Puigdemont ha defensat el dret del Marroc a “plantejar” la qüestió de la “sobirania” sobre les ciutats autònomes. “El Marroc té dret a plantejar la qüestió de la sobirania i seria necessari crear una taula de diàleg per resoldre el conflicte”, ha afirmat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.