Illa diu que l’acord entre ERC i JxCat és “un intent de repetir un fracàs”

El dirigent socialista insisteix que demanarà presentar-se a la investidura

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha afirmat que l’acord al qual han arribat ERC i JxCat per concretar un pacte d’investidura i de legislatura és “un intent de repetir un fracàs”. Illa, en declaracions a la COPE, ha dit que les principals forces independentistes “intenten una pròrroga agònica i un fracàs”, afegint que “s’acabarà imposant el corrent del canvi”.

En aquest sentit, el dirigent socialista ha anunciat que pretén tornar a demanar a la presidenta del Parlament que el deixi presentar la seva candidatura a la presidència de la Generalitat. Salvador Illa ha dit que “li tornaré a manifestar la meva voluntat de concórrer a la investidura”.

Per a Illa “el que li convé a Catalunya és retrobar-se amb si mateixa, amb la resta d’Espanya i d’Europa”. I pel president del grup socialista al Parlament, “això no es pot fer amb un govern que té un plantejament tan divisiu com la independència”. En aquest punt, Illa ha denunciat que “ERC anteposa els seus credencials independentistes” a un executiu “bipartit” d’esquerres.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari