Denuncia i recreació de l’impacte “sense precedents” del macroparc eòlic de la Costa Brava

La plataforma Stop al Macroparc Eòlic Marí del Nord de la Costa Brava ha presentat una recreació de l’impacte que tindria el projecte un cop acabat, per denunciar el que seria “una agressió sense precedents i de conseqüències irreversibles als valors mediambientals, paisatgístics, socials i econòmics de tot l’Empordà”.

Des de l’entitat afirmen que “som plenament conscients de la urgència i la necessitat del canvi de les energies fòssils i nuclears a les renovables”, però cal tenir en compte que “el fet que l’energia produïda sigui verda no vol dir que la megainstal·lació industrial proposada sigui en cap cas sostenible”.

Adhereix-te al manifest: https://stopmacroparceolicmari.org/manifest/

Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides