Nova nit de ‘botellons’ a Barcelona

La policia desallotja milers de persones que estaven bevent al carrer sense complir les mesures de seguretat

Nova nit de festes i ‘botellons’ a la ciutat de Barcelona, en el primer cap de setmana sense estat d’alarma. Els Mossos i la Guàrdia Urbana han desallotjat aquest dissabte milers de persones que estaven bevent al carrer sense mascareta ni respectar la distància de seguretat. La zona de les platges i el centre històric són els llocs on s’ha concentrat més gent un cop passades les onze, quan tanquen els restaurants.

A dos quarts de dotze, la policia ha desallotjat 500 persones del passeig del Born, una de les zones d’aglomeracions habituals en les últimes setmanes. L’actuació s’ha produït sense incidents. Després, el dispositiu policial ha demanat als centenars de concentrats al passeig de Lluís Companys que buidessin l’espai.

En declaracions als mitjans, l’intendent major de la Guàrdia Urbana, Ricardo Salas, ha assegurat que la nit no ha estat més complicada que la de divendres, quan es van desallotjar més de 7.000 persones que feien ‘botellons’ als carrers de la capital catalana. “De moment continuem amb la línia d’ahir. Els punts de reunió habituals estan carregats de gent, però no esperem grans complicacions”, ha dit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.