Quin restaurant de luxe s’ha convertit en el proveïdor dels capricis de Joan Laporta?

La directiva de Joan Laporta, principalment els repetidors de l’anterior etapa i els nouvinguts que s’han adaptat molt de pressa a la dinàmica gastronòmica tradició de la casa, té el restaurant Botafumeiro treballant intensament per atendre les urgències i les necessitats de l’equip directiu i executiu que s’ha fet càrrec del club ara farà dos mesos.

Personal del club, i també veïns del propi domicili particular del nou president del FC Barcelona, confirmen nombroses i freqüents visites dels vehicles d’entrega de menjar i càtering de Botafumeiro, tant a les oficines d’Aristides Mallol com a casa de Joan Laporta amb comandes extraordinàriament generoses.

Tot i que és reconeguda i abastament explicada la situació de crisi econòmica i financera del FC Barcelona no sembla que s’hagin donat instruccions precises en el sentit de fer més austeres i mesurades les despeses relacionades amb menjars de feina, reunions i trobades de la cúpula d’alta direcció del club que, per circumstàncies diverses, requereixen demanar alguna cosa per picar.

S’han detectat factures molt elevades del restaurant del grup Moncho’s que és ara referència al club i personal del president per serveis prestats en determinats dies i comandes.

Qui ha perdut el favor gastronòmic en relació a l’anterior mandat de Joan Laporta és el desaparegut restaurant Drolma, amb seu a l’hotel Majestic, històrica seu de l’oposició barcelonista en els temps de Núñez i el lloc preferit de la junta de Laporta fins al 2010.

Drolma va haver de baixar la persiana i el seu propietari i fan confés de Joan Laporta, Fermí Puig, va obrir un nou restaurant amb el suport econòmic de Jaume Roures. Qui fou cuiner oficial del laportisme, però, va jugar les seves cartes electorals a favor de Víctor Font per un vincle íntim familiar amb el candidat de Granollers. Per aquesta raó, amb la tornada de Laporta i els festivals gastronòmics que tant li agraden i promou, Fermí Puig ha quedat desplaçat pel Botafumeiro de José Ramón Neira.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides