De quina disculpa s’ha penedit la CUP?

Natàlia Sànchez

La CUP del districte barceloní d’Horta-Guinardó s’havia fet ressò a Twitter del malestar causat per la participació de l’exdiputada cupaire per Girona Natàlia Sànchez en un acte compartit amb l’exdiputat d’ERC Joan Tardà i amb Ma Trallero, consellera dels comuns a l’Eixample, però el missatge ha estat esborrat.

L’acte, celebrat aquest dilluns sota el nom “La República que necessitem!!”, es va promocionar amb un cartell que mostrava una bandera catalana i una bandera de la Segona República espanyola, i la CUP d’Horta-Guinardó va voler deixar clar que “no organitzem, participem, convoquem ni anirem a cap acte presidit per una bandera espanyol, tingui dos colors o en tingui tres”.

A més, va manifestar que “lamentem l’enuig causat a bona part de les nostres simpatitzants per la participació de la diputada Natàlia Sànchez”, a qui citava usant el seu nom d’usuària de Twitter.

L’exdiputada Natàlia Sànchez, segurament amb relació a aquesta qüestió, ha piulat que “explicar la situació que viu el país i, especialment, la política institucional exclusivament en base al partidisme és una anàlisi massa simple. En tots casos, menys partidisme ajudaria a situar el conflicte allà on toca”, que segons ella sosté és “entre el poble català i l’Estat espanyol”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides