Rufián posa en el mateix sac Vox i JxCat

El president Sánchez proposa ERC que doni suport a la candidatura d'Illa

Rufián i Sánchez al Congrés

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha aprofitat la seva intervenció en la sessió de control de la cambra baixa al govern central per carregar contra JxCat. Rufián, en el seu torn de paraula, ha posat en el mateix sac la ultradreta espanyola identificada amb Vox amb JxCat, afirmant que totes dues formacions acusen els republicans d’anar del bracet del PSOE.

Rufián ha dit que “el que no entén aquesta ultradreta que plora i que crida i aquell independentisme català de dretes és que nosaltres, no és que vulguem dialogar amb vostès perquè siguem el mateix que vostès. Nosaltres no creiem en vostès, jo no crec en vostès, crec en el moment històric que ens ha tocat viure”. El portaveu d’ERC ha reblat que els republicans volen dialogar amb el PSOE precisament perquè les dues formacions “som el contrari”.

El president del govern central, Pedro Sánchez, ha ironitzat en la seva resposta dient-li a Rufián que la seva intervenció, més que una interpel·lació al govern de l’Estat, semblava un discurs de campanya electoral catalana. Sánchez, davant les declaracions de Rufián, ha proposat als republicans que “arribats a aquest punt, potser el millor a Catalunya, es podria pensar en un govern d’esquerres, perquè hi ha una majoria parlamentària al Parlament de Catalunya, liderat per qui va guanyar les eleccions, que és el PSC”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides