L’alcalde de Lleida demana perdó després de saltar-se les restriccions per la covid

L'edil d'ERC estava sopant en un restaurant de la capital del Segrià després de les 23h

L’alcalde de Lleida, el republicà Miquel Pueyo, ha demanat disculpes després que fos trobat dimecres passat a la nit per la Guàrdia Urbana de la capital del Segrià sopant en un restaurant després de les 23h, hora límit d’obertura que marca el Procicat per a restauració i l’hoteleria dins de les restriccions per la pandèmia de la covid-19.

En un comunicat difós per l’ajuntament lleidatà, Pueyo afirma que estava sopant en el restaurant celebrant la festa major de la ciutat, fora d’hores, perquè havia estat plovent i això havia impedit mantenir el servei de taules a l’exterior, i que alguns clients van haver d’esperar més temps el seu torn. L’alcalde d’ERC ha afirmat que van anar a sopar amb part del seu equip en un restaurant per celebrar la festa major i perquè la restauració “és un sector que s’ha vist molt afectat per les restriccions sociosanitàries i volíem ser en aquesta represa”.

L’alcalde Pueyo justifica que estigués sopant després de l’hora permesa perquè “és una situació comprensible donades les circumstàncies climatològiques i de demanda, però que no podem normalitzar en un context de pandèmia i d’alarma sociosanitària”. Pueyo diu que “per molt raonables que puguin resultar aquestes explicacions, per molt que jo no hagués estat prou pendent de l’hora, és innegable que tots -i jo el primer- ens hem de responsabilitzar dels nostres actes”.

El cap de la Paeria acaba dient en el seu comunicat que “per això vull lamentar la situació creada, demanar personalment excuses a la ciutadania per aquest incompliment i reiterar el meu compromís de continuar vivint d’acord amb les limitacions que -malgrat l’expansió de la vacunació- encara ens imposa a tots la pandèmia”. Es dona la circumstància que la Guàrdia Urbana de Lleida va acabar multant al restaurant on sopava l’alcalde per no haver tancat a l’hora marcada per les restriccions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.