La Fiscalia prescindeix dels testimonis de Victoria Álvarez i De la Rosa

Sol·licita les citacions de més de 200 persones per al judici del cas Pujol

Vicky Álvarez, al Parlament
Vicky Álvarez, al Parlament

La Fiscalia ha sol·licitat a l’Audiència Nacional que citi més de 200 persones com a testimonis per al judici del cas Pujol, entre les quals no hi ha Victoria Àlvarez, exparella del fill primogènit de l’expresident Jordi Pujol, ni el financer Javier de la Rosa.

L’escrit d’acusació se centra en els testimonis d’empresaris i figures de l’entorn de la família Pujol Ferrusola, i no cita pel nom Victoria Álvarez, segons publica El Periódico, en el relat dels fets.

Victoria Álvarez, que l’any 2012 va denunciar davant la policia les pràctiques presumptament delictives de la família Pujol Ferrusola, quedarà relegada en el judici del cas Pujol a la constància de la seva declaració, que la Fiscalia ha demanat que s’adjunti en aquesta causa juntament amb una denúncia que va presentar el 2013, en la qual afirmava que li havien manipulat i interceptat les comunicacions.

La presència de l’exparella de Jordi Pujol Ferrusola com a testimoni podria haver sigut problemàtica pel fet d’haver estat en contacte amb el comissari José Manuel Villarejo, considerat home clau d’una suposada trama parapolicial contra figures de l’independentisme, la qual va intervenir en la causa amb la controvertida aportació d’un pendrive amb informació sobre els negocis de Jordi Pujol Júnior i Jordi Puig, germà de l’exconseller Felip Puig.

Pel que fa a Javier de la Rosa, la Fiscalia l’ha deixat fora de la llista de testimonis que reclama, tot i que un dels punts que s’han d’esclarir en el judici és el suposat cobrament d’una comissió per part de Jordi Pujol Ferrusola en una operació relacionada amb Grand Tibidabo, afegeix la mateixa informació. Com en el cas de Victoria Álvarez, el Ministeri Públic vol que s’inclogui la seva declaració incriminatòria en la causa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides