Simón no descarta la quarta onada després de les festes d’aquests dies

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries es mostra "decebut"

“Decebut”, així s’ha expressat el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, amb les festes d’aquest cap de setmana per celebrar la fi de l’estat d’alarma i del toc de queda. Així i tot, confia que les festes causin un “pic puntual” de contagis per coronavirus, tot i que no descarta que es pugui desencadenar una “quarta onada” com a conseqüència de les celebracions sense mascareta ni distància.

“Fins fa dos dies hauria dit que podíem esperar que continués la tendència descendent dels últims 10-12 dies, que teníem l’oportunitat important de no tenir una quarta onada, però ara per ara no ho sé, ni jo ni ningú a Espanya pot saber quantes persones tornaran a ingressar a les UCI”, ha advertit aquest dilluns en roda de premsa.

Simón s’ha mostrat “no enfadat però sí decebut” en veure les imatges del cap de setmana en què grups de persones celebraven la relaxació de les restriccions sense complir les recomanacions sanitàries. “Sempre hi ha gent que no pertany al grup dels assenyats”, ha expressat, i ha reconegut que no ha estat “capaç de transmetre el missatge a la població, ni als mitjans de comunicació ni als polítics”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides