Quant va cobrar Salvador Cardús per cada pàgina del seu informe per al CATN?

Sessió constitutiva CATN

Membres del Consell Assessor per a la Transició Nacional

272 euros. El sumari del Jutjat d’Instrucció número 18 de Barcelona que investiga la possible malversació de fons públics per internacionalitzar el procés independentista recull que l’informe “Les relacions de cooperació entre Catalunya i l’Estat espanyol” realitzat per Salvador Cardús per al Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN) va costar 13.636 euros. Tenint en compte que l’informe té 50 pàgines, el cost de cada una d’elles per l’erari públic català va ser de 272 euros.

Salvador Cardús formava part d’aquest Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN), que va ser creat, el 12 de febrer de 2013, per l’aleshores president de la Generalitat, Artur Mas. El va presidir Carles Vives i Pi-Sunyer, catedràtic de Dret de la Universitat Pompeu Fabra, i comptava amb 15 membres. A més de Vives i Cardús, n’eren membres Núria Bosch, Enoch Alberti, Germà Bel, Carles Boix, Àngel Castiñeira, Francina Esteve, Joan Font, Rafael Grasa, Pilar Rahola, Josep Maria Reniu, Ferran Requejo, Joan Vintró i Víctor Cullell.

En la presentació del Consell, es va assegurar que els seus membres no rebrien cap tipus de remuneració. Abans de ser dissolt, arran de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució a Catalunya, els consellers d’aquest organisme van elaborar 19 informes. Tenint en compte que n’eren 15, algú va fer-ne més d’un.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides