Protestes davant la seu d’ERC amb crits de “botiflers” i a favor de Junts

Més d'un centenar de persones es manifesten després que Aragonès anunciés que assumeix el govern en solitari

Unes 120 persones s’han concentrat aquest dilluns davant la seu d’ERC enmig de les negociacions per formar govern a Catalunya. Els agents de la Guàrdia Urbana han estat realitzant desviaments de trànsit des de les set de la tarda al carrer Calàbria de Barcelona, el lloc on està ubicada la seu nacional dels republicans.

Els assistents han cridat consignes en contra dels dirigents del partit, titllant-los de “botiflers”. També s’han pogut escoltar altres proclames a favor de la independència i de l’expresident del Govern i president de Junts, Carles Puigdemont.

Tot plegat arriba després que el coordinador nacional i candidat dels republicans, Pere Aragonès, hagi anunciat aquest passat cap de setmana que assumeixen formar govern en minoria. Paral·lelament, des de Junts demanen seguir negociant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides