L’Ajuntament de Barcelona, obert a les reclamacions del sector de l’oci nocturn

L'organització FECASARM vol més oferta legal i celebrar un "assaig general" per evitar més aglomeracions als carrers

Albert Batlle
Albert Batlle

El govern municipal de Barcelona s’ha mostrat receptiu amb la reclamació formulada aquest cap de setmana per la Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM), davant les aglomeracions als carrers que van tenir lloc la nit que van decaure l’estat d’alarma i el toc de queda.

En una entrevista concedida aquest dilluns al matí al programa Aquí, amb Josep Cuní (Cadena SER), el tinent d’alcaldia de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, ha considerat que “és una mesura a estudiar” la concessió de llicències de bar al sector de l’oci nocturn perquè puguin obrir fins a les 23 hores, com s’ha fet a Lleida.

“Pel que sembla, aquesta tarda, una de les coses que vol fer el sector de l’oci nocturn és presentar-nos alguna prova pilot. Tot això, evidentment, s’ha d’escoltar i s’ha de valorar”, ha manifestat Batlle hores abans de la trobada entre representants del sector i del consistori.

Però, per bé que el tinent d’alcaldia ha expressat “la màxima comprensió amb el sector de l’oci nocturn”, també ha alertat que “s’haurà de valorar l’opinió dels responsables sanitaris” per decidir sobre la reobertura del sector.

FECASARM ha demanat a la Generalitat que ampliï l’horari de la restauració nocturna més enllà de les 23 h, que reobri l’oci nocturn i que la prova pilot prevista pel pròxim 21 de maig passi a ser un “assaig general” sense restriccions, un plantejament que el sector traslladarà personalment al tinent d’alcalde Batlle aquest dilluns a la tarda, amb què volen “demostrar la seguretat dels locals de restauració i oci nocturn en una nit normal de festa, com si es tractés d’una nit prepandèmia, amb totes les mesures de seguretat”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides