Perquè ha considerat TV3 que era interessant parlar d’un museu belga de roba interior?

Quadres del Museu de la Roba Interior de Lessiness

Perquè hi surt l’ex-president de la Generalitat, Carles Puigdemont. El canal 324 va incloure, aquest dissabte 8 de maig, un reportatge sorprenent sobre una exposició al Museu de la Roba Interior, ubicat a la localitat de Lessiness, una petita comuna de menys de 20.000 habitants a la regió belga de Valònia. L’exposició consisteix en imatges de persones coneguts a les quals s’ha sobreimprès uns calçotets o unes calces. El creador de la mostra és l’artista i cineasta belga Jan Bucquoy.

Bucquoy, que té 75 anys i que ha escrit un llibre sobre “La vida sexual de Tintín”, diu que l’interès de la seva exposició és deixar al descobert que la fama és efímera i que, en el fons, tots som iguals quan ens quedem en roba interior. Hi apareixen imatges des de Joe Biden a Picasso passant per Putin, Felip VI, la reina Fabiola de Bèlgica, Trump o Fidel Castro. Puigdemont hi apareix amb els llavis pintats de vermell i amb unes calces vermelles al cap.

Aquest museu es va obrir a Brussel·les el 2009 però el 2015 es va traslladar a Lessiness quan el departament de Flandes va retirar la subvenció que li havia concedit. L’ajuntament de Brussel·les tampoc li va voler donar un cop de mà. Qui vulgui veure Puigdemont amb els llavis pintats i unes calces al cap haurà de desplaçar-se a Lessiness o repassar el vídeo que el 324 ha dedicat a informar de l’existència d’aquest Museu de la Roba Interior. Alguns famosos hi han aportat la seva. L’ex-president de la Generalitat no ho ha fet.

(Visited 1.712 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari