Borràs barreja els presos ‘indepes’ amb la Segona Guerra Mundial

Cs es queixa per les paraules de la presidenta del Parlament, que ha dit que "encara hi ha presos polítics i exiliats"

La presidenta de Parlament, Laura Borràs, ha lamentat, durant la commemoració del 76 aniversari de la fi de la Segona Guerra Mundial a Europa, que “al segle XXI encara tinguem presos polítics i exiliats” i ha demanat no oblidar “d’on venim, on som i cap a on anem”.

Borràs ha presidit avui l’acte que anualment té lloc al parc de la Ciutadella de Barcelona al costat del monument que recorda aquella contesa. En presència dels representants de les entitats memorialistes, de dues dones catalanes que van combatre en la Segona Guerra Mundial i dels altres membres de la mesa del Parlament i alguns diputats de tots els grups excepte Vox i el PP, Borràs ha fet una crida a “impulsar la força de la raó”, així com a “recordar i transmetre als que vindran” els fets durant aquell període “per tal que no creixin més monstres”.

El diputat de Ciutadans present a l’acte, Nacho Martín, ha expressat a través de Twitter la seva indignació amb les paraules de Borràs: “Ha fet una soflama barrejant a les víctimes de la guerra amb la situació de Puigdemont i companyia. La seva indecència moral no té límit”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides