Gabilondo també plega després de la derrota electoral del 4-M a Madrid

La retirada del candidat socialista se suma a la dimissió del secretari general del partit a la comunitat

Finalment, Ángel Gabilondo no recollirà l’acta a l’Assemblea de Madrid. Tot i que inicialment es plantejava recollir-la i continuar, les pressions perquè assumís responsabilitats han pesat més. Ho ha confirmat el secretari d’organització del PSOE, José Luis Ábalos, que li ha desitjat una ràpida recuperació després de ser ingressat per un problema cardíac després de vacunar-se. Aquest mateix dijous, el secretari general del PSOE madrileny, José Manuel Franco, ha dimitit després del “pèssim resultat”.

En roda de premsa des de Ferraz, Ábalos ha admès la derrota sense pal·liatius del dimarts, però ha evitat qualsevol mena d’autocrítica. Només ha constatat que “mai havíem viscut aquest clima de crispació”. Davant d’això, ha assegurat que en dos anys hi haurà “nous equips amb nou projectes” a la capital espanyola.

En aquest marc se situa la renúncia de Gabilondo a recollir l’acta de diputat. Ábalos ha “lamentat” les “especulacions” que hi ha hagut sobre aquesta qüestió. “Si algú sabia què havia de fer, era ell”, ha assegurat el dirigent socialista, que li ha agraït els serveis prestats i la seva “generositat”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides