Els presos de JxCat tampoc diran res al Suprem sobre els indults

Consideren que la petició de Marchena respon a "qüestions merament polítiques" i reclamen l'amnistia

Els presos de Junts per Catalunya Jordi Sànchez, Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn tampoc defensaran els indults davant el Tribunal Suprem.

Després que l’advocat Jordi Pina s’hagi reunit a la presó de Lledoners amb Sánchez, Rull i Turull amb relació a l’informe sobre els indults, els tres presos independentistes han decidit que no presentaran l’escrit d’al·legacions.

“Els nostres clients no se senten interpel·lats pel Tribunal Suprem, per la qual cosa no presentaran cap escrit”, ha dit Pina en unes declaracions que ha fet arribar el lletrat als mitjans de comunicació.

Joaquim Forn, representat per Xavier Melero, ha pres la mateixa decisió aquesta tarda.

La decisió dels quatre presos independentistes va en la mateixa línia que els condemnats d’ERC, que avui també han fet públic que no presentaran al·legacions.

Aquest dimecres, el Tribunal Suprem els va donar 5 dies de termini perquè al·leguin el que considerin convenient sobre la petició d’indult.

El primer a fer pública la seva negativa a respondre el Suprem pels indults va ser el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, que ho va fer el mateix dimecres, just després de la petició del jutge Manuel Marchena.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari