El Consorci de la Zona Franca de Barcelona consolida l’aposta arriscada i innovadora del BNEW

La segona edició d'aquest esdeveniment tindrà lloc entre els dies 5 i 8 d'octubre i vol contribuir a la recuperació econòmica i fins i tot anímica de la societat després de la crisi causada per la pandèmia

Pere Navarro, delegat del Consorci de la Zona Franca, i Blanca Sorigué, directora general, a la presentació de BNEW 2021

El Consorci de la Zona Franca (CZF) de Barcelona ha donat a conèixer avui els eixos principals de la segona edició de el Barcelona New Economy Week (BNEW) amb l’ambició de consolidar l’aposta arriscada i innovadora amb la qual es va plantejar la primera i contribuir a la recuperació econòmica i fins i tot anímica de la societat després de la pandèmia de la Covid-19. Pere Navarro, delegat del CZF, ha llançat un missatge d’optimisme recordant que “fa un any vam desenvolupar un esdeveniment absolutament diferent que es va plasmar en una activitat que va llançar el missatge que era possible crear xarxes per fer promoció econòmica. Vam tenir gairebé 11.000 inscrits, de 111 països. Va ser l’esdeveniment més global de promoció econòmica a nivell mundial. Vam fer 5 platós i es va crear una plataforma digital que va permetre una participació no només passiva sinó amb el contacte i connexió de tots els assistents “. Navarro ha destacat que van participar 1800 start ups en l’edició de l’any passat que va permetre que milers de persones formalitzessin aliances entre empreses en un moment complicat. I ha anunciat que la que tindrà lloc entre els propers 1 a 5 d’octubre no renunciarà a un punt de risc com la que va caracteritzar la inaugural

La directora general de Consorci, Blanca Sorigué, ha revelat que el BNEW 21 duplicarà l’oferta, que passarà de cinc a 10 sectors d’activitat, es crearà el BNEW talent i s’obrirà l’esdeveniment a la sostenibilitat, la mobilitat, la ciència. El nombre de speakers passarà de 400 a 700 i es posarà en marxa immediatament una plataforma digital al més alt nivell, ràpida i àgil. Sorigué ha explicat que l’any passat van participar 128 empreses al B-Village, i que ara espera uns 25.000 participants.

Pere Navarro ha afirmat que “Barcelona respirarà BNEW i el BNEW respirarà Barcelona. Se celebrarà en llocs emblemàtics, històrics. L’any passat teníem la incertesa sobre les condicions sanitàries. A primers d’octubre, podem ser optimistes i pensar que la presencialitat serà possible des del punt de vista de la seguretat sanitària. Crec que l’economia tindrà un creixement molt notable a partir del segon semestre d’aquest any i nosaltres volem ser la punta de llança d’aquest creixement, la imatge que hem superat la situació de dificultat i ho superarem ràpidament tots, sense deixar ningú enrere”. Navarro ha parlat de la importància de l’elevada participació que es va donar a l’edició del BNEW de l’any passat i de la que es preveu en la pròxima però va voler ressaltar que “hi ha alguna cosa que no es pot expressar amb xifres. Al BNEW es van desencadenar moltes emocions. Per primera vegada fèiem una cosa nova i en positiu i això es va notar en totes les persones i institucions que van col·laborar, des de les que muntaven els platós a les que atenien els convidats passant pels mateixos speakers“. “Vencerem les dificultats anant cap a un futur diferent i millor”, ha afegit.

El BNEW 2021 manté el format híbrid de l’esdeveniment celebrat l’any passat tot i que la proporció entre digital i experiencial serà d’un 70% a 30% quan l’any passat va ser de 90 a 10. El pressupost encara per tancar oscil·la entre els 2 i els 3 milions d’euros. “Ens ho passarem bé”, ha afirmat Blanca Sorigué per anunciar que la gastronomia, la cultura i el disseny tornaran a estar presents en aquest esdeveniment mentre que Pere Navarro ha tancat l’acte dient que s’aniran anunciant les novetats i concrecions en els pròxims mesos en un BNEW 2021 que, segons ell, “tindrà algunes sorpreses i valdrà la pena viure intensament”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.