Perquè li ha dit ‘babau de barra de bar’ l’editor de Sàpiens a John Carlin?

Perquè va dir en una intervenció al programa El Suplement que anar a Sevilla fa que els independentistes es qüestionin la seva fe. El 17 d’abril, el programa dels caps de setmana de Catalunya Ràdio es va fer a Sevilla i el periodista John Carlin, que n’és col·laborador, va comentar que “anar a Sevilla és una experiència que fa que un independentista qualsevol es qüestioni la seva fe. Jo vaig a Andalusia i penso ‘si jo fos indepe em preguntaria: jo vull eliminar aquest vincle? Vull que això deixi de ser una part del meu patrimoni mental?”.

L’editor de Sàpiens, Jordi Creus, ha explicat, en un article al diari El Punt Avui, que quan va escoltar aquestes afirmacions de Carlin “si em punxen no em treuen sang”. El títol de l’article, publicat el 26 d’abril, era “Babaus” i, segons Creus, el periodista britànic feia servir “arguments tan desfasats i amb tanta poca substància com qualsevol babau de barra de bar”. Equipara la reflexió de Carlin amb la insolidaritat amb la lluita de Nelson Mandela i dels negres sud-africans per la seva llibertat i es pregunta si ell, per ser independentista, ha de renunciar a admirar les obres de Velázquez, Van Gogh o Warhol o llegir “els admirats García Lorca, Cervantes o el gran Kennedy Toole”.

Creus, un habitual dels programes El matí i Estat de Gràcia, de Catalunya Ràdio, acabava el seu article indignat amb un “Babaus, més que babaus” que se suposa que anava per Carlin i també pel director i presentador d’El Suplement, Roger Escapa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides