Norwegian vol tancar Barcelona i fer fora el 85% del personal d’Espanya

L'aerolínia noruega ha anunciat fins a 1.191 acomiadaments en les seves bases a Espanya

Norwegian ha anunciat la seva intenció d’acomiadar 1.191 treballadors a Espanya i tancar la seva base a Barcelona. L’aerolínia ha comunicat als representants dels treballadors l’inici d’un expedient de regulació d’ocupació (ERO) per acomiadar el 85% de la seva plantilla, segons ha fet públic el sindicat Sepla en un comunicat.

La retallada plantejada per la direcció de Norwegian implicaria el tancament de Barcelona com a base d’operacions, així com un notable descens de la resta d’operacions de curt radi.

La companyia és la primera del sector que transita de l’ERTO a l’ERO, ja que els seus treballadors porten des del març de l’any 2020 en suspensió a causa de les limitacions sanitàries sobre la mobilitat geogràfica.

L’aerolínia noruega pràcticament liquida les seves operacions a Espanya. A Barcelona, els treballadors intueixen que l’empresa passarà a operar vols en un futur amb tripulació amb base a altres països. I a Espanya es quedarà amb només dues bases operatives i amb vols assignats: Màlaga i Alacant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides