Josep Pujol Ferrusola elimina tots els seus missatges de Twitter després d’atacar la fiscal del cas familiar

El fill de l’expresident de la Generalitat havia criticat també l’exfiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo després que publiqués un article a 'El País' sobre l’entremat econòmic del clan

Perfil de Jose Pujol Ferrusola a Twitter, del qual ha esborrat tots els seus missatges

Josep Pujol Ferrusola, fill de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol i investigat com tot el clan familiar sota l’acusació de crear una organització criminal per defraudar Hisenda, va esborrar, aquest diumenge 2 de maig, tots els seus missatges a Twitter. Josep Pujol s’ha convertit els darrers dies en la veu de la família als mitjans de comunicació. Va ser el únic membre del clan –format per Jordi Pujol, Marta Ferrusola i els seus set fills- que va ser entrevistat al documental Pujol: els secrets d’Andorra, que va emetre TV3 l’11 d’abril. Allí defensava la teoria que les acusacions a la família són un complot espanyol contra el seu pare i contra Catalunya. Aquesta tesi és la que mantenia als missatges de Twitter que ara han desaparegut.

El tercer fill de la nissaga Pujol Ferrusola va obrir el seu canal de Twitter el febrer de 2016 i el va il·lustrar amb un parell de fotografies seves i el text “amb voluntat de defensa contra les mentides”. Segueix a 128 usuaris i té 129 seguidors i no hi penjava molts missatges propis sinó que, més aviat, es dedicava a replicar-ne d’altres que apareixien a la xarxa. Després de la seva aparició al documental se les va tenir amb diversos periodistes crítics amb les seves declaracions. Va criticar i polemitzar amb professionals de la comunicació com Roger Palà, Víctor Saura, Ferran Espada, Àlex Salmon i Marcos Lamelas. Va referir-se a algun d’ells com a membre del “grupet de periodistes del pataleo, poc rigor i molta ràbia”.

En llegir l’article que l’exfiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo va publicar, el 29 d’abril, al diari El País titulat Unes pinzellades econòmiques sobre els Pujol, pujat a Twitter per l’economista Francesc Trillas i l’associació Federalistes d’Esquerres va decidir replicar. “Creure el que diu en Jiménez Villarejo sobre els Pujol és com creure el que deia Franco sobre Companys. Odi pur”, deia en un dels seus tuits. “L’opinió de Jiménez Villarejo es fonamenta en la frustració, l’odi i la venjança. Res mes a dir”, escrivia en un altre. Però sí que tenia ‘més coses a dir’: “El dilema és saber si aquest article l’escriu Jiménez Villarejo o directament la seva deixebla Belén Suárez” i tot seguit aclaria que “la fiscal del cas Pujol és deixeble de Jiménez Villarejo”.

No se sap perquè ha decidit eliminar tots els seus missatges a Twitter. Als advocats de la família Pujol no els deuria agradar la seva activitat en aquesta xarxa social. Tampoc als que es queixen per les faltes d’ortografia catalana que hi proliferen. Josep Pujol Ferrusola en feia moltes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides