Borràs no obrirà consultes sense “certesa” sobre les possibilitats d’Aragonès

La presidenta del Parlament considera Illa un candidat "no viable"

Laura Borràs
Laura Borràs

La ronda de contactes prèvia a un nou intent d’investir l’aspirant d’ERC a la presidència de la Generalitat, Pere Aragonès, no es realitzarà fins que la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, no tingui la “certesa” que Aragonès té possibilitats de ser elegit, segons ha anunciat la mateixa Borràs a l’ACN.

La presidenta de la cambra catalana ha manifestat que manté contactes informals amb els grups parlamentaris, gràcies als quals assegura que està al cas de les negociacions sobre la formació del pròxim govern de la Generalitat, i ha considerat que “el país no està per fer investidures fallides”, sinó per celebrar una d’aquestes sessions quan “sigui exitosa”.

Borràs ha rebutjat posar una data a la futura ronda de contactes, però ha indicat que, segurament, seran contactes telefònics, i que “quan la feina estigui prou madura serà quan la investidura serà possible”.

Pel que fa a les aspiracions del cap de files del PSC, Salvador Illa, el qual insisteix a formar una majoria d’esquerres, Borràs l’ha descartat com un candidat “no viable” adduint que té una majoria de vots en contra.

(Visited 106 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari