Amb qui s’ha ficat Josep Pujol Ferrusola a Twitter?

Josep Pujol Ferrusola, en el documental de TV3 'Pujol: els secrets d'Andorra'

Amb Carlos Jiménez Villarejo. El passat 29 d’abril, el fiscal anticorrupció va publicar un article al diari El País titulat “Unes pinzellades econòmiques sobre els Pujol” on es feia ressò del processament de tot el clan familiar de l’ex-president de la Generalitat, Jordi Pujol, acusat de crear una “organització criminal” per defraudar a Hisenda. Josep Pujol, un dels set fills de Jordi Pujol i Marta Ferrusola, s’ha convertit darrerament en una mena de portaveu familiar. Ell va ser qui va defensar la família en el documental de TV3 “Pujol: els secrets d’Andorra”.

Josep Pujol té un perfil a Twitter que no fa servir gaire, però de tant en quan s’anima i entra a la batalla dialèctica habitual a la xarxa. En llegir l’article de Jiménez Villarejo al perfil de Federalistes d’Esquerres i al de l’economista Francesc Trillas va decidir replicar amb alguns comentaris. “Creure el que diu en Jiménez Villarejo sobre els Pujol és com creure el que deia Franco sobre Companys. Odi pur”, deia en un d’aquests tuits. “L’opinió de Jiménez Villarejo es fonamenta en la frustració, l’odi i la venjança. Res mes a dir”, escriu en un altre. Però sí que té ‘més coses a dir’: “El dilema és saber si aquest article l’escriu Jiménez Villarejo o directament la seva deixebla Belén Suárez” i tot seguit aclareix que “la fiscal del cas Pujol és deixeble de Jiménez Villarejo”.

Jiménez Villarejo va escriure l’article, clar. No se sap si el pare de la nissaga, Jordi Pujol i Soley, ha llegit els tuits del seu fill. Si ho ha fet segur que haurà rondinat per les faltes d’ortografia catalana que contenen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides