El Suprem reactiva el seu dictamen sobre els indults als presos indepes

L'Alt Tribunal preveu lliurar aquest mes de maig al Ministeri de Justícia espanyol la seva posició definitiva

Judici a l'1-O al Tribunal Suprem
Judici a l'1-O al Tribunal Suprem

El Tribunal Suprem reactivarà aquest mes de maig l’estudi del dictamen sobre els líders independentistes presos per sedició. Segons publica La Vanguardia, així que passin les eleccions autonòmiques madrilenyes del 4 de maig s’iniciarà l’estudi dels informes remesos per les parts per decidir si els nou condemnats per sedició han d’obtenir la mesura de gràcia i ser excarcerats.

El diari també apunta que la previsió és que abans que acabi maig el dictamen pugui estar a la taula de ministre de Justícia, Juan Carlos Campo. Serà llavors quan el seu departament lliuri una proposta al Consell de Ministres. L’informe del Suprem no és vinculant i, per tant, el govern espanyol podria informar a favor de l’indult, tot i que l’esperat pronunciament de l’Alt Tribunal fos contrari a aquesta mesura.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides