Quin periodista de TV3 ha carregat contra Jaume Padrós?

Jaume Padrós

Joan Ramon Vallvé. Després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) dictés el passat dimarts que el govern català ha de vacunar en 10 dies la mateixa proporció de policies nacionals i guàrdies civils que de mossos, el secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, va assegurar que li importava “un rave” si s’ha d’immunitzar als agents de la policia autonòmica o als efectius dels cossos de seguretat estatals.

Poc temps després de les declaracions d’Argimon, el president del Col·legi de Metges de Barcelona i exdiputat de  CDC al Parlament de Catalunya, Jaume Padrós, va criticar la decisió judicial i va mostrar el seu suport a Argimon: “’M’importa un rave!’ Si ja tot el procés de vacunació és prou complicat només fa falta ara que alguns jutges també vulguin condicionar els criteris mèdics i bioètics. El Dr JM Argimon té tot [email protected] suport.”

Al dia següent, Vallvé, veterà periodista d’esports de TV3, es va sumar a la polèmica i va carregar contra Padrós: “Però els criteris són mèdics, bioètics o polítics? Perquè podríem repassar tots els cops que has fet un twitt lamentant que les decisions les estaven prenent els polítics amb criteris polítics, desoint els criteris mèdics.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides