Bars i restaurants podran obrir de forma continuada fins les 23h a partir del 9 de maig

Les restriccions actuals es prorroguen fins al final de l'estat d'alarma

Bars i restaurants
Bars i restaurants

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat aquest divendres que els bars i els restaurants podran obrir a partir del proper 9 de maig de forma continuada fins les 23h. D’aquesta manera, el sector de la restauració podrà tornar a servir sopars, cosa que no passava des d’abans de les vacances de Nadal.

En una roda de premsa on també ha intervingut el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, Vergés ha informat que les restriccions actuals, que finalitzen el proper dilluns 3, es prorroguen fins al final de l’estat d’alarma, que decau a les 00.00 hores del 9 de maig. Això vol dir, entre altres, que seguirà estan permesa la mobilitat pel conjunt de Catalunya i que no serà necessari desplaçar-se amb la bombolla de convivència.

Els consellers també han explicat que a partir del proper dilluns entraran en vigor dues novetats: es permetran les assemblees d’entitats esportives i s’eliminarà el límit de les 20.00 hores pel tancament dels parcs infantils.

D’altra banda, també han anunciat que a partir del 9 de maig reobriran els parcs d’atraccions i les fires ambulants amb un 30% de l’aforament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides