Ayuso rep una carta amenaçant amb una cal·ligrafia diferent de les de Marlaska, Iglesias o Gámez

Els Mossos investiguen la missiva que portava dues bales i estava dirigida a la seu nacional del PP a Madrid

Isabel Díaz Ayuso
Isabel Díaz Ayuso

La carta amenaçant que anava dirigida a la presidenta de la Comunitat de Madrid i candidata del PP a les eleccions del dimarts 4 de maig, Isabel Díaz Ayuso, contenia dues bales del calibre 22. Es dona la circumstància que aquesta carta tenia una cal·ligrafia diferent de les que van rebre el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, el líder i candidat de Podemos a les eleccions madrilenyes, Pablo Iglesias, o la directora general de la Guàrdia Civil, María Gámez, segons avança El Periódico.

La carta va ser interceptada a una oficina de correus de Sant Cugat del Vallès i anava adreçada a la seu nacional del PP, ubicada al carrer Génova de Madrid. Els treballadors de correus van detectar la carta amb les dues bales i van avisar als Mossos d’Esquadra que han obert una investigació sobre el cas.

Segons s’ha sabut, l’autor de la carta va fer servir unes plantilles per escriure-la, un fet que coincideix amb les cartes que han rebut MarlaskaIglesias i Gámez. Es dona circumstància que en el cas de carta rebuda per la ministra de Turisme, Comerç i Indústria, Reyes Maroto, la policia va descobrir que l’autor era una persona amb problemes mentals. La diferència, doncs, entre les cartes d’Ayuso i les altres és que la de la candidata madrilenya del PP té una cal·ligrafia diferent.

Díaz Ayuso ha tret importància al fet d’haver rebut una carta amenaçant, i en declaracions a 13TV va afirmar que “aquestes coses cal afrontar-les amb serenitat i dona’ls-hi la importància que tenen, que es cap”, afegit que “aquestes persones busquen el seu minut de glòria i que parlem d’elles i no els hi donaré el gust”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides