Quin ‘indepe’ indignat reclama un govern ERC-PSC?

Joel Joan
Joel Joan

Joel Joan ha demanat a Junts que deixin que ERC governi “les engrunes” amb l’aspirant del PSC a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa.

“Quan vegin que ni diàleg, ni indults, ni res, i que són els més mafiosos de tots, potser entendran qui són els seus amics i els seus enemics. Prou, hòstia puta!”, ha afegit en el mateix missatge de Twitter, que ha rebut més de 4.000 m’agrada.

Joel Joan va donar suport a la fallida candidatura de Primàries, el projecte creat pel filòsof Jordi Graupera per conquerir l’alcaldia de Barcelona, que el 14-F presentava Laura Ormella com a número 1 per Barcelona i no ha aconseguit representació.

L’actor, que destaca per un discurs propi del sector independentista dur, també ha mostrat rebuig contra un missatge de suport que ha dedicat l’exdiputat Albano-Dante Fachin al president d’Òmnium, Jordi Cuixart.

“Han passat i s’hi han pixat. Prou de frases buides. Que tinc els ous que m’exploten”, ha reaccionat Joel Joan a una piulada on Fachin desitjava “Per molts anys” a Cuixart, i proclamava “No passaran”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides