El Gimnàs Social Sant Pau interpel·la Colau per evitar el tancament

L'Ajuntament de Barcelona no ha rebut una resposta a l'oferta de 9,5 milions que va presentar per comprar l'equipament

El Gimnàs Social Sant Pau
El Gimnàs Social Sant Pau

El Gimnàs Social Sant Pau ha reclamat a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que s’impliqui personalment en la negociació entre l’Ajuntament de la capital catalana i els propietaris de l’immoble on es troba el gimnàs, per evitar que aquest projecte social i esportiu del barri barceloní del Raval sigui desnonat. El procediment d’expulsió, que s’havia suspès el passat mes de gener, està previst que es torni a intentar enllestir aquest divendres, 30 d’abril.

En una tirallonga de missatges publicada a Twitter, el Gimnàs Social lamenta que “fa 10 dies” que l’Ajuntament de Barcelona i Viñas i Encesa -dues de les famílies propietàries- “no es reuneixen”, i interpel·la Colau perquè entri en les negociacions, adduint que “és un tema de ciutat” i és “la seva responsabilitat”.

“Cinc anys que passem d’un interlocutor a un altre. Fa cinc anys que reclamem que Ada Colau s’impliqui personalment en les negociacions. Ja no es pot amagar més”, es queixen de l’actitud de l’alcaldessa. Partits de l’oposició com ERC i Junts han responsabilitzat el govern municipal de la situació i li reclamen que eviti el desnonament.

Fonts municipals citades per l’ACN expliquen que l’Ajuntament va plantejar una oferta de compra de l’equipament de 9,5 milions d’euros, i que no han rebut una resposta dels propietaris, i que negociaran “fins a l’últim minut”.

El Gimnàs Social Sant Pau ha mostrat el seu rebuig a la manera com el consistori ha negociat, ja que considera que “han deixat perdre tots els elements de pressió en una negociació” i que oferir 9,5 milions “a primera vista és apostar per una solució, però si ho acompanyes amb si no l’accepten, desnonament i que no pensen utilitzar l’expropiació, és una rentada de cara”.

Paral·lelament, el gimnàs ha fet una crida als veïns perquè s’hi acostin divendres per tornar a impedir el desnonament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides