Quins interessos uneixen Gerard Piqué amb Joan Laporta?

Gerard Piqué
Gerard Piqué

A Gerard Piqué el van fer callar aquesta setmana a les xarxes per defensar, contra el criteri del seu propi club, signant i fundador de la Superlliga, que el futbol és de la gent, dels aficionats.

Un recital d’oportunisme i de precipitació al qual un tennista va replicar amb un simple “… I la Davis què?”, competició que la seva empresa, Kosmos, s’ha quedat en propietat per a disputar-la quan i com vulgui regulant drets de televisió, premis i màrqueting. Kosmos vindria a ser a la Copa Davis el que els 12 clubs fundadors de l’invent de la Superlliga al futbol.

Piqué no va replicar. Hores més tard ha afirmat en un programa de televisió que el Barça necessita un president fort i de paraula, comentari que ha vingut a restituir la deguda obediència a Joan Laporta, el nou president del qual s’ha fet sobtadament molt amic. Tant que ja han compartit dinars i consolidat una fluida relació que té molt a veure amb el que necessiten tots dos.

Piqué, un president que no li doni per revisar molt el seu contracte, que sigui generós i que en un o dos anys li permeti potser anar-se’n sense penalització i amb premi. Per part seva, Joan Laporta ha trobat el confident perfecte que el tingui al corrent del què passa en el vestuari i de com es digereixen les decisions de la presidència.

Sobretot, també, Piqué el té al corrent de com està Messi d’humor per als seus plans, ara com ara tant inexistents com insuficients, de renovació, o no, del davanter argentí.

Costa de creure que tots dos, Piqué i Laporta, s’hagin donat a intimar en unes circumstàncies com les actuals, sobretot perquè va ser Joan Laporta qui el va fer fora del Barça quan estava acabant la seva etapa juvenil.

L’aprenent de president ha començat, per fi, a entendre quin és el camí. Primer, deixar de dir públicament que algun dia vol ser president i segon, formar-se per a ser-ho tal i com tant predica en el vestuari, president d’un club on els socis no pintin res, o molt poc, només en aparença. Al costat de Joan Laporta, sens dubte, aprèn del millor.

(Visited 9.375 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

2 comentaris a “Quins interessos uneixen Gerard Piqué amb Joan Laporta?”

  1. Quina pena d’article. Ni mitja veritat hi ha. Començant perquè Laporta va fer fora Piqué. Va ser ell qui va marxar perquè va pensar que per ser el seu avi directiu de Núñez no el tractaria bé la directiva de Laporta. Posteriorment es va adonar que no era així i Laporta el va recuperar pagant i tot, cosa que no se sol fer amb els que han abandonat la masia. La resta no mereix ni comentari.

    Respon

Feu un comentari