L’Ajuntament de Barcelona defensa que la restauració obri a les nits

Creu que els restaurants catalans haurien de poder obrir fins a les 22.30 o les 23.00 h de la nit

El tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha defensat aquest dissabte que la restauració pugui començar a obrir a les tardes i als vespres. “Estem en un punt en què ens podem plantejar que l’obertura de tarda i primera hora del vespre es pugui plantejar”, ha dit en una entrevista a RAC1.

Batlle creu que cal anar “cap a normalitzar” els horaris de la restauració i ha apuntat que es podria fixar un horari d’obertura fins a dos quarts d’onze o les onze de la nit. El tinent d’alcaldia ha remarcat que les restriccions actuals estan causant un “perjudici econòmic” en un sector “bàsic” per a la ciutat.

Pel que fa al toc de queda, el tinent d’alcaldia ha remarcat que el comportament de la ciutadania ha estat “exemplar” de manera general, i que “una penalització excessiva no és acceptable” i cal tractar als ciutadans “com a majors d’edat”. “Un dia o un altre s’haurà d’acabar, veurem amb quines condicions i amb quin calendari”, ha afegit, “ens ha de preocupar a tots que la tornada a la normalitat no comporti un perjudici des del punt de vista de l’emergència sanitària”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.